Kommende Film


Ága

Vises: Premiere 20. december
Land/år: Bulgarien, Tyskland, Frankrig/2018
"Nanook og Sedna bor langt ude på tundraen i den russiske provins Sakha. Her lever de et råt og stilfærdigt liv i pagt med naturen. Deres eneste barn Ága er flyttet ind til den moderne civilisation, hvilket har skabt et skel i familien. Men da Sedna indser, at hun snart skal dø, er det hendes største ønske, at hun og Nanook forsones med Ága inden det er for sent. ÁGA er et stemningsfuldt og ..."
mere information...

Film Plakat

Burning

Vises: Premiere 20. december
Land/år: Korea/2018
"Enspænderen Jongsu forelsker sig i sprælske Haemi, synes hans lykke at være gjort, men da hun efter et udenlandsophold indleder et forhold til den mystiske playboy Ben, spidser situationen til. Indledningsvis er er sødme over trekantsdramaet, men da Haemi pludselig forsvinder, tager dramaet en mere truende og uheldssvanger drejning. Umiddelbart er Jongsu uskylden selv, men også han har skeletter ..."
mere information...

Film Plakat

Happy Ending

Vises: Premiere 25. december
Land/år: Danmark/2018
"Helle glæder sig som et lille barn til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen. Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de ..."
mere information...

Film Plakat

Ternet ninja

Vises: Premiere 25. december
Land/år: Danmark/2018
"Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Den er blevet til ved en ..."
mere information...

Film Plakat

Mary og troldkvindens blomst

Vises: Premiere 3. januar
Land/år: Japan/2017
"Fra den Oscar®-nominerede instruktør Hiromasa Yonebayashi – amimator på mesterværker som ”Chihiro og heksene” (2001) og ”Ponyo på klippen ved havet” (2008) og instruktøren bag ”Arriettys hemmelige verden” (2010) og ”Marnie - min hemmelige veninde” (2014) – kommer et nyt spektakulært eventyr fyldt med magi! Mary en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante ..."
mere information...

Film Plakat

Under The Silver Lake

Vises: Premiere 3. januar
Land/år: Ukendt/2018
"For Sam er det ikke et spørgsmål, om han mangler brikker at flytte rundt med i hovedet, men snarere at han mangler et formål med, hvad han skal med sit liv, så tingene kan lykkes for ham. Måske er det derfor, han lader sig fuldstændig opsluge af de mærkelige omstændigheder for mordet på en milliardær og en ung piges pludselige forsvinden? Han beslutter for at finde frem til sammenfaldet ..."
mere information...

Film Plakat

Destroyer

Vises: Premiere 3. januar
Land/år: USA/2018
"”Intet som Nicole Kidman har gjort gennem sin karriere, kan forberede dig på hendes præstation i ’Destroyer’. Kidman forsvinder ind i et helt nyt hylster og omrokerer sit indre for at åbenbare sin karakters barske hemmelighed”, skriver Variety’s Peter Debruge i sin anmeldelse af ”Destroyer”. Nicole Kidman spiller LADP-efterforskeren, Erin Bell, der som ung betjent har været undercoveragent hos ..."
mere information...

Film Plakat

Før frosten

Vises: Premiere 10. januar
Land/år: Ukendt/0
"Jesper Christensen og Clara Rosager i nyt historisk drama om vor egen fortid. Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede. Med endnu en hård vinter forude står bonden Jens (Jesper Christensen) over for et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe (Clara Rosager) bort. Det kaster ..."
mere information...

Film Plakat

The Mule

Vises: Premiere 10. januar
Land/år: USA/2018
"Earl Stone (Eastwood) er en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion. Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre hans bil fra punkt A til B. Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han lige er blevet narko kurér for et ..."
mere information...

Film Plakat

Glass

Vises: Premiere 17. januar
Land/år: Ukendt/0
"Ingen synopsis"
mere information...

Film Plakat

Beautiful Boy

Vises: Premiere 17. januar
Land/år: USA/2018
"Nic er 18 år og er ved at færdiggøre High School og forbereder sig på at starte på College. På overfladen er han en helt almindelig dreng, men i hemmelighed har Nic eksperimenteret med stoffer siden han var 12 år, og da han prøver methaamfetamin for første gang, går Nic på kort tid fra at være teenager til dybt afhængig stofmisbruger. Hans far, David er rådvild og må konfrontere sin egen del af ..."
mere information...

Film Plakat

The Favourite

Vises: Premiere 24. januar
Land/år: Storbritanien/2018
"I begyndelsen af det 18. århundrede er England i krig med Frankrig. På trods af krigen trives ande-væddeløb og ananas-spisning ved det engelske hof. En svag Queen Anne (Olivia Colman) sidder på tronen og hendes tætte ven Lady Sarah (Rachel Weisz) regerer landet i dronningens sted, mens hun tager sig af dronningens dårlige helbred og voldsomme temperament. Da en ny tjener, Abigail (Emma Stone), ..."
mere information...

Film Plakat

Skammerens datter 2: slangens gave

Vises: Premiere 24. januar
Land/år: Ukendt/2019
"Fantasy-filmen SKAMMERENS DATTER II: SLANGENS GAVE er efterfølgeren til Skammerens datter fra 2015. Filmen følger pigen Dina (Rebecca Emilie Sattrup), der har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner og lever en nomadetilværelse på flugt. Men en dag møder hun en mystisk mand, der påstår at være hendes far - og det er ikke hvem som helst, det er nemlig sortemesteren Sezuan (Dejan ..."
mere information...

Film Plakat

RBG

Vises: Premiere 14. februar
Land/år: USA/2018
"I en alder af 84 år er den amerikanske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg blevet et uventet populærkulturelt ikon. Hun har opbygget en imponerende juridisk arv og særligt blevet kendt for sit pionerarbejde i kampen mod kønsdiskrimination, og i de senere år har hun gjort sig bemærket som minoriteternes vagthund, når vigtige menneskerettighedssager har skullet afgøres i højesteret. Men uden en ..."
mere information...

Film Plakat

If Beale Street Could Talk

Vises: Premiere 14. februar
Land/år: Ukendt/2018
"IF BEALE STREET COULD TALK anses af flere medier for at være en frontrunner til en Oscar-nominering i kategorien “Bedste film” når den prestigefyldte pris uddeles i slutningen af februar! Filmen handler om den nyforlovede og gravide Tish der ender i et kapløb med tiden, da hendes kommende mand Alonzo bliver falsk anklaget og pludselig står til at ryge i fængslet. Tish forsøger desperat at få ..."
mere information...

Film Plakat

Birds Of Passage

Vises: Premiere 21. februar
Land/år: Colombia/2018
"TRÆKFUGLE er en medrivende og æstetisk mavepuster med bjergtagende billeder og en kompromisløs fortælling om 1970’ernes narkohandel i Colombia. Det hele starter med 30 geder, 20 køer, 2 æsler og 5 halskæder. Året er 1969, og den unge Rapayet gør kur til den endnu yngre Zaida. De er begge en del af Wayuu-folket, der bor i ørkenen tæt på grænsen mellem Colombia og Venzuela. De lever i et ..."
mere information...

Film Plakat

Green Book

Vises: Premiere 21. februar
Land/år: Ukendt/0
"GREEN BOOK er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab og er et lunt feel good drama med masser af humor. Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip (Viggo Mortensen), bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de ..."
mere information...

Film Plakat

Pjuske flyver fra reden

Vises: Premiere 28. februar
Land/år: Island/2018
"Vinteren står for døren, og det er tid for Pjuskes og hans familie at trække sydpå. Men den lille PJUSKE forhindres i at flyve med sin familie og han efterlades helt mutters alene på Island. Han beslutter sig for at krydse øen i håb om at nå den mystiske dal, han har hørt sin familie snakke om. Paradisdalen - en dal, hvor det aldrig bliver vinter. På sin rejse lurer mange farer, men han ..."
mere information...

Film Plakat

The Miseducation of Cameron Post

Vises: Premiere 28. februar
Land/år: USA/2018
"‘The Miseducation of Cameron Post’ vandt hovedprisen på Sundance i 2018 og har fået en forrygende modtagelse af pressen i USA. Instruktør Desiree Akhavans sensitive portræt af et ungt menneske, der er ved at finde sig selv og sin identitet, minder om film som ’Call Me By Your Name’, imens temaerne om institutionalisering og psykologiske magtspil sender tankerne mod klassikeren ..."
mere information...

Film Plakat

Cutterhead

Vises: Premiere 21. marts
Land/år: Danmark/0
"PR-medarbejderen Rie er på besøg i en tunnelboremaskine 20 meter under Københavns gader for at portrættere det velsmurte europæiske samarbejde i metrobyggeriet, da en ulykke spærrer hende inde i et trykkammer sammen med den kroatiske borebisse Ivo og hans unge kollega Bharan fra Eritrea. På trods af radikalt forskellige verdensopfattelser må de lægge deres liv i hinandens hænder i kampen mod ..."
mere information...

Film Plakat

Girl

Vises: Premiere 4. april
Land/år: Holland, Belgien/2018
"Lara er hovedpersonen i GIRL. Lara er fast besluttet på at blive professionel ballerina. Hun får støtte af sin far, og hun kaster sig ind i det med liv og sjæl på en ny skole. Hun møder dog modstand, idet at hun er født med en drengekrop, hvilket ikke passer ind i rollen som ballerina og i balletmiljøet. Kilde: Filmbazar"
mere information...

Film Plakat