Kommende Film


Split

Vises: Premiere d. 26. januar
Land/år: USA/2017
"Med ”Splittet” er manuskriptforfatter, instruktør og producer M. Night Shyamalan tilbage i samme fængslende stil, som gjorde ”The Sixth Sense”, ”Unbreakable” og ”Signs” til uforlignelige filmoplevelse. ”Splittet” er en original thriller, der dykker ind i de mystiske afkroge af en mands uberegnelige og begavede sind. Shyamalan arbejder igen sammen med producer Jason Blum (”The Purge”- og ..."
mere information...

Film Plakat

Silence

Vises: Premiere d. 26. januar
Land/år: Ukendt/2016
"Filmen foregår i det 17. århunderede, hvor to unge præster må gennemleve forfølgelse og vold da de rejser til Japan,for at finde deres mentor, Fader Ferreira. Baseret på en roman af den japanske, katolske forfatter Shūsaku Endō.Han var anerkendt blandt andre forfattere. Hans værker bliver som regel oversat til dansk.Bogen udkom i 1966 og blev oversat til engelsk i 1969.På rollelisten ..."
mere information...

Film Plakat

Alle for tre

Vises: Premiere d. 2. februar
Land/år: Ukendt/2017
"ALLE FOR TRE byder velkommen tilbage til Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang som de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai. Men ikke alt er, som det plejer … Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnosantikke veteranmotorcykel. Arnos ukendte arving har dog ..."
mere information...

Film Plakat

Vaiana

Vises: Premiere d. 2. februar
Land/år: USA/2016
"For tretusind år siden krydsede verdens bedste sømænd det enorme Stillehav og opdagede de mange forskellige øer i Oceanien. Men for tusind år siden stoppede disse opdagelsesrejser og ingen ved hvorfor. Nu kommer Walt Disney Animation Studios’ ”Vaiana”, et medrivende eventyr om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission for at bevise sit værd som navigatør og for at fuldføre ..."
mere information...

Film Plakat

The Founder

Vises: Premiere d. 2. februar
Land/år: Ukendt/2017
"Michael Keaton brillerer med sin præstation som Ray Kroc, historien om manden, som gjorde et lille lokalt spisested,ejet af to brødre, til en verdensomspændende virksomhed - McDonalds. Udover det medvirker bl.a. Laura Dern, Patrick Wilson, John Carroll Lynch og Linda Cardellini. Instruktion ved John Lee Hancock, som tidligere har instrueret (Saving Mr. Banks, The Alamo). Kilde: UIP"
mere information...

Film Plakat

La La Land

Vises: Premiere d. 23. februar
Land/år: Ukendt/2017
"La La Land har allerede vundet adskillige af de mest prestigefyldte filmpriser, bl.a. 7 golden globes, herunder for bedste film og bedste hovedroller, samt publikumsprisen på Toronto Festivalen og er dermed også Oscarfavorit. Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia (Emma Stone), en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må ..."
mere information...

Film Plakat

Efter kærligheden

Vises: Premiere d. 9. marts
Land/år: Frankrig, Belgien/2016
"Efter 15 års samliv har Marie og Boris besluttet sig for at få en skilsmisse. Marie købte i sin tid huset, hvor de bor sammen med deres to døtre, men det er Boris, der har renoveret det. Da han ikke har råd til to finde et andet sted at bo, skal de fortsætte med at bo sammen. Imens de økonomiske og følelsesmæssige konflikter presser sig på, forsøger Marie og Boris at opretholde en normal hverdag ..."
mere information...

Film Plakat

Du forsvinder

Vises: Premiere d. 20. april
Land/år: Ukendt/2017
"Du forsvinder er et stort bevægende og tankevækkende dansk drama, baseret på Christian Jungersens bestseller, med Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne, instrueret af Peter Schønau Fog, der også stod bag Kunsten af græde i kor. En af de største udfordringer vi står overfor i de kommende år er, at hjerneforskningen vil omskrive vores ide om hvad det vil sige at være menneske. Vi ..."
mere information...

Film Plakat