Kommende Film

Far til fire og Vikingerne
Land/år: Danmark/2020
DANMARKSPREMIERE den 1. oktober 2020
"Far til Fire familien er i krise og tager derfor et ophold på en vikingegård, for at få harmonien tilbage. Med sig har de elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er ..."

Mere information...

Film Plakat

Tysktime
Land/år: Ukendt/2019
DANMARKSPREMIERE den 1. oktober 2020
"Siegfried Lenz' klassiker 'Tysktime' er kongenialt filmatiseret af Christian Schwochow – i forjættende smukke billeder, med Sonja Richter på rollelisten og delvist optaget ved det danske vadehav. Vi starter lige efter Anden Verdenskrig, hvor den unge Siggi Jepsen er sendt til en anstalt for adfærdsvanskelige unge. I tysktimen skal han skrive om 'Pligtens glæder´, men han kan ikke komme i gang med ..."

Mere information...

Film Plakat

Blinkende lygter
Land/år: Ukendt/0
KULTURUGE FILM Vises kun den 1. oktober 2020 - kl. 20.30
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat

Familien Bigfoot
Land/år: Ukendt/2020
DANMARKSPREMIERE den 8. oktober 2020
"Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Nu hvor Bigfoot er blevet berømt, ønsker han at bruge sin berømmelse til noget positivt. Så da firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, tager Bigfoot af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot ..."

Mere information...

Film Plakat

Shorta
Land/år: Ukendt/2020
DANMARKSPREMIERE den 8. oktober 2020
"Hvad der helt nøjagtigt skete med 19-årige Talib Ben Hassi, mens han var i politiets varetægt, henstår i det uvisse. To betjente, Jens og Mike, er på rutinepatrulje i ghettoen Svalegården, da meddelelsen om Talibs død kommer, og et utæmmeligt raseri hos de unge fører til oprør og et krav om hævn. Pludselig er de to betjente blevet jaget vildt og må slås for deres liv for at komme ud. Kilde: ..."

Mere information...

Film Plakat

Madklubben
Land/år: Danmark/0
DANMARKSPREMIERE den 22. oktober 2020
"Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver ..."

Mere information...

Film Plakat

Erna i krig
Land/år: Ukendt/0
DANMARKSPREMIERE den 29. oktober (2. film i Biografklub Danmark 2020/21)
"Året er 1918. Første verdenskrig hærger ude i Europa, og Tyskland er tvunget til at indkalde alle raske mænd og unge drenge til krigstjeneste. Heller ikke de dansksindede sønderjyder får lov at gå fri. Hjemme hos Erna i Bramstrup vækker det stor bekymring, da hendes godtroende søn, Kalle, bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine. Trods Ernas forsøg på at få sønnen kasseret, indser hun snart, at ..."

Mere information...

Film Plakat

No Time to Die
Land/år: USA/2020
DANMARKSPREMIERE den 12. november 2020
"I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi."

Mere information...

Film Plakat

Lille Sommerfugl
Land/år: Ukendt/2020
DANMARKSPREMIERE den 3. december 2020 - 3. film i Biografklub Danmark 2020/2021
"Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største... I løbet af én lang festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve. Kilde: Nordisk ..."

Mere information...

Film Plakat