Kommende Film

Blinky Bill på eventyr
Land/år: Ukendt/2015
DANMARKSPREMIERE den 20. juni 2019
"Blinky Bill er en koala med en stor fantasi - en rigtig eventyrer hvis store drøm er at forlade sin lille hjemby og følge i sin fars fodspor som opdagelsesrejsende. Hr. Bill forsvandt i ødemarken for noget tid siden, og Blinky er den eneste, der stadig tror på, at hans far er i live. Da Blinky finder et mystisk spor, tager han på et vildt eventyr gennem Australiens ødemark for at få ham tilbage. ..."

Mere information...

Film Plakat

Hotel Mumbai
Land/år: Ukendt/2019
Vises kun kort tid. Vises fra 20. juni til 26. junu
"En gribende sand historie om menneskelighed og heltemod. HOTEL MUMBAI beretter levende om en gruppe terroristers belejring af det berømte Taj Hotel i Indien i 2008. Blandt det dedikerede personale på hotellet befinder der sig den ansete chefkok Hemant Oberoi (Anupam Kher) og tjeneren Arjun (Oscar-nomineret Dev Patel, ”Lion”), der vælger at risikere deres liv for at beskytte gæsterne. Mens verden ..."

Mere information...

Film Plakat

Yesterday
Land/år: Storbritanien/2019
DANMARKSPREMIERE den 27. juni 2019
"I går kendte alle The Beatles. I dag er det kun Jack, der kan huske deres sange, og som i kraft af denne sangskat nu begiver sig ud på en lang og snirklet vej mod sit livs kærlighed. Jack er en håbefuld sanger og sangskriver i en lille engelsk kystby, hvis drømme om berømmelse er på hastig retur på trods af ukuelig støtte fra hans barndoms bedste ven, Ellie. Og så – efter en busulykke under en ..."

Mere information...

Film Plakat

Annabelle 3: Comes home
Land/år: USA/2019
DANMARKSPREMIERE den 27. juni 2019
"Fast besluttet på at forhindre Annabelle i at skabe mere kaos, tager Ed og Lorraine Warren den besatte dukke til det aflåste rum i deres hjem, hvor de sætter hende ”sikkert” bag lås og slå. Men en uhyggelig nat fyldt med rædsler venter, da Annabelle vækker de onde ånder i rummet, som alle sætter efter et nyt mål – Ed og Lorraines tiårige datter Judy og hendes venner. "

Mere information...

Film Plakat

Spider-Man: Far From Home
Land/år: Ukendt/2019
DANMARKSPREMIERE den 2. juli 2019
"Efter begivenhederne i Avengers: Endgame må Spider-Man tage kampen op mod nye trusler i en verden, der har forandret sig for evigt. Kilde: Filmcompagniet"

Mere information...

Film Plakat

Kaptajn Bimse
Land/år: Danmark/2018
DANMARKSPREMIERE den 4. juli 2019
"Anna (Nanna Marqvorsen) på 7 år har svært ved at falde i søvn, for i morgen er det hendes fødselsdag og hendes ynglingsdukke Sofie er glemt oppe i sommerhuset i Rørvig. Anna tænker på ensomheden, og hvordan det må være at ligge der helt mutters alene i mørket. Puttet godt ned under dynen hører Anna pludselig en brummen. Anna får besøg af en lille gul flyvemaskine ved navn Zanzibar samt flyets ..."

Mere information...

Film Plakat

Midsommar
Land/år: Ukendt/2019
DANMARKSPREMIERE den 11. juli 2019
"Dani og Christian er et ungt amerikansk par, hvis forhold hænger i en tynd tråd. Efter en familietragedie inviterer den sørgende Dani sig selv med på Christian og vennernes tur til Midsommerfejring i en afsidesliggende svensk landsby. Det, der begynder som en afslappende sommerferie i det soloplyste Sverige tager hurtigt en mørk drejning, da landsbyboerne inviterer deres gæster til at deltage i ..."

Mere information...

Film Plakat

Ser du månen, Daniel
Land/år: Ukendt/2019
DANMARKSPREMIERE den 29. august 2019 - 1. film i Biografklub Danmark - 2019/20 Sæson
"SER DU MÅNEN, DANIEL er baseret på Puk Damsgårds bestseller og er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Hovedpersonen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley. I filmen følger vi Daniels kamp for ..."

Mere information...

Film Plakat