Kommende Film

Creed 2
Land/år: USA/2018
DANMARKSPREMIERE den 20. december 2018
"Michael B. Jordan og Sylvester Stallone er tilbage som Adonis Creed og Rocky Balboa. Denne opfølger til hitfilmen ”Creed” er en fortsættelse af Rocky-sagaen. Som træner står Rocky ved Adonis’ side i tykt og tyndt, men under forberedelserne til den næste store kamp, finder de ud af, at modstanderen har forbindelser til deres familier og fælles fortid. Kilde: Filmcompagniet"

Mere information...

Film Plakat

Ternet ninja
Land/år: Danmark/2018
DANMARKSPREMIERE den 25. december 2018
"Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Den er blevet til ved en ..."

Mere information...

Film Plakat

Happy Ending
Land/år: Danmark/2018
DANMARKSPREMIERE den 25. december 2018
"Helle glæder sig som et lille barn til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen. Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de ..."

Mere information...

Film Plakat

Bumblebee
Land/år: Ukendt/2018
DANMARKSPREMIERE den 3. januar 2019
"Året er 1987 og Bumblebee er på flugt og skjuler sig på en skrotplads i en lille Californisk badeby. Charlie (Hailee Steinfeld) kan snart fejre sin 18 års fødselsdag, da hun finder den kamphærgede og ramponerede Bumblebee. Det lykkes Charlie at få liv i Bumblebee igen og hun opdager snart, at det ikke er et helt almindelig Folkevogn, hun har fundet. Travis Knight, som har stået bag film som ”Kubo ..."

Mere information...

Film Plakat

Før frosten
Land/år: Ukendt/0
Danmarkspremiere den 10. januar 2019 - 5. film i Biografklub Danmark
"Jesper Christensen og Clara Rosager i nyt historisk drama om vor egen fortid. Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede. Med endnu en hård vinter forude står bonden Jens (Jesper Christensen) over for et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe (Clara Rosager) bort. Det kaster ..."

Mere information...

Film Plakat

The Mule
Land/år: USA/2018
DANMARKSPREMIERE den 10. januar 2019
"Earl Stone (Eastwood) er en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion. Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre hans bil fra punkt A til B. Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han lige er blevet narko kurér for et ..."

Mere information...

Film Plakat

Second Act
Land/år: Ukendt/2018
DANMARKSPREMIERE den 17. januar 2019
"Da Maya Vargas fylder 43 år, ønsker hun sig kun én ting … en forfremmelse! Efter 15 år som butiksassistent er hun klar til at komme videre. Hun har ikke uddannelsen, men hun har erfaringen. Hun er kreativ, lytter til kunderne, ved altid hvad de har brug for og leverer altid varen. Men ledelsen vælger, at den rette mand til jobbet er en mand med en MBA og ikke selvlærte Maya. Mayas kæreste Trey og ..."

Mere information...

Film Plakat

LEGO Filmen 2 - Med dansk tale
Land/år: Ukendt/2019
DANMARKSPREMIERE den 7. februar 2019
"Endelig kommer den længe ventede efterfølger til LEGO Filmen: Et klodset eventyr (2014), der startede filmserien. Vi vender tilbage til Klodsby og dens indbyggere, der endnu en gang må stå sammen for at redde deres elskede by. Der er gået fem år siden alting gik amok og nu må borgerne endnu en gang kæmpe mod en ny trussel; en LEGO DUPLO® invasion fra det ydre rum, der smadrer alt på deres vej, ..."

Mere information...

Film Plakat

Cold Pursuit
Land/år: Ukendt/2018
DANMARKSPREMIERE den 28. februar 2019
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat