Kommende Film

Instant Family - Når 2 bliver til 5
Land/år: USA/2018
DANMARKSPREMIERE den 28. februar 2019
"Da Pete (Mark Wahlberg) og Ellie (Rose Byrne) beslutter sig for at adoptere, åbner en helt ny verden sig for dem. De håber at blive plejeforældre til et lille barn, men da de møder en 15 årig pige, den oprørske Lizzy (Isabela Moner) og hendes to søskende, står de pludseligt med ansvaret for tre børn i stedet for som planlagt et. Pete og Ellie forsøger efter bedste evne at omstille sig til ..."

Mere information...

Film Plakat

Cold Pursuit
Land/år: USA/2018
DANMARKSPREMIERE den 28. februar 2019
"Velkommen til Kehoe, hvor Nels Coxman (Liam Neeson) arbejder som sneplovsfører og lever et stille liv med sin kone og søn. Men da hans søn pludselig bliver myrdet af den lokale narkobaron, Viking, sendes den stille familiefar ud på et vildt hævntogt, der starter en bandekrig mellem Viking og den rivaliserende mafiaboss, White Bull… Men hvem overlever og hvem bliver offer for iskold hævn? Kilde: ..."

Mere information...

Film Plakat

Pjuske flyver fra reden
Land/år: Island/2018
DANMARKSPREMIERE den 28. februar 2019
"Vinteren står for døren, og det er tid for Pjuskes og hans familie at trække sydpå. Men den lille PJUSKE forhindres i at flyve med sin familie og han efterlades helt mutters alene på Island. Han beslutter sig for at krydse øen i håb om at nå den mystiske dal, han har hørt sin familie snakke om. Paradisdalen - en dal, hvor det aldrig bliver vinter. På sin rejse lurer mange farer, men han ..."

Mere information...

Film Plakat

Captain Marvel
Land/år: USA/2019
DANMARKSPREMIERE den 6. marts 2019
"Marvel Studios præsenterer ”Captain Marvel”, et helt særligt filmeventyr, der fører os tilbage til 1990'erne. I denne hidtil uafdækkede periode i Marvel Cinematic Universe møder vi Carol Danvers, der vil gå hen og blive en af universets allermægtigste helte. En kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden, hvor Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havner midt i den rasende ..."

Mere information...

Film Plakat

Minisekterne 2
Land/år: Ukendt/0
DANMARKSPREMIERE den 7. marts 2019
"Når den første sne falder i dalen, må insekterne skynde sig at indsamle deres forråd til vinteren. Men under det store arbejde med at indsamlingen fanges en lille mariehøne i en kasse med kurs mod Carabien. Når krisen er ude er hjælpen nær, og redningsholdet i insekternes verden må træde til."

Mere information...

Film Plakat

Selvhenter
Land/år: Danmark/2019
DANMARKSPREMIERE den 7. marts 2019
"Det umage brødrepar, Emil og Magnus, rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem. Hvad, Emil ikke ved, er, at Magnus kun er taget med for at få fat i faderens værdifulde Rolex ur, så han kan redde sin blødende økonomi. Men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr. Magnus overtaler derfor en modvillig Emil til at stikke af med faren ..."

Mere information...

Film Plakat

Maria Stuart, Dronning af Skotland
Land/år: Ukendt/2018
DANMARKSPREMIERE den 14. marts 2019
"Maria Stuart, Dronning af Skotland fortæller historien om den karismatiske Maria Stuarts dramatiske liv. Maria blev dronning af Frankrig som 16-årig, enke som 18-årig og modstod presset for at gifte sig igen. Hun valgte i stedet at vende tilbage til Skotland for at gøre krav på tronen. Men Skotland og England regeres af den forstandige Elizabeth 1. De to unge dronninger betragter hinanden med ..."

Mere information...

Film Plakat

Dronningen
Land/år: Danmark/2019
DANMARKSPREMIERE den 28. marts 2019 - 7. film i Biografklub Danmark
"Anne regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser. Kilde: ..."

Mere information...

Film Plakat

Dumbo med dansk tale
Land/år: Ukendt/0
DANMARKSPREMIERE den 28. marts 2019
"Fra Disney og visionær direktør Tim Burton udvider det helt nye store live-action eventyr "Dumbo" på den klassiske historie, hvor forskelle fejres, familien er elsket og drømme opfyldes. Cirkus ejeren Max Medici (Danny DeVito) ansætter den tidligere stjerne Holt Farrier (Colin Farrell) og hans børn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins) til at tage sig af en nyfødt elefant, hvis overdrevne ..."

Mere information...

Film Plakat