BØRNERABAT

Biografen har børnerabat på 20% til alle børn til og med 12 år. Gælder til alle film, MEDMINDRE ANDET STÅR NÆVNT (læs tekst om film nedenfor). Vær opmærksom på, at hvis børnene er yngre end cencurgrænserne på 11 og 15 år, skal de være i følgeskab med en voksen person. Derl er der INGEN BØRNERABAT til premierefilm.

 

KONTAKTPERSONER

Kontakt i forbindelse med evt. leje eller andet kan gøres til formand Johnny Christensen, tlf. 20672454/54963333 (formand@soellestedbio.dk) eller Kim Heien fra bestyrelsen på tlf. 20807753 (kim@soellestedbio.dk).

 

FACEBOOK

Find os på Facebook og tryk "Følg", så får du de sidste nyheder fra Søllested Bio og Kulturhus. https://www.facebook.com/Sollestedbio

 

SPAM SPAM SPAM

Søllested Bio og Kulturhus er udsat for spam, Vi er i dag den 10. okt. 2018 blevet opmærksom på, at ukendte har rundsendt falske SMS`er , hvor der udbydes fribilletter og "snolder" til de første 50 der henvender sig i Søllested Bio ved at gå ind på et link i SMS´en.. Søllested Bio og Kulturhus har INTET med den pågældende SMS at gøre og henstiller til dem der har modtaget den, IKKE trykker på det vedhæftede link. Vi er selvfølgelig kede af, at blive udsat for denne form for chikane. Vi ved at andre biografer i landet har været udsat for det samme, idet der flere gange er gjort opmærksom på, at disse SMS`er verserer forskellige steder i landet. Og nu er det altså kommet til Lolland.

 
Plakat

Bohemian Rhapsody

ESKLUSIV FORPREMIERE incl. et glas vin lørdag den 27/10 kl. 1930 på Bohemian Rhapsodie, som er en hyldest til Freddie Mercury og Queen.Pris kr. 120,- incl. et glas vin. Filmen har Danmarkspremiere her i biografen torsdag den 1. november. BILLETSALG til både forpremiere og danmarkspremier starter mandag den 1. oktober 2018 kl. 1000.

 
Plakat

Ditte & Louise

BABY-BIO, filmforestilling for nybagte mødre/fædre, der kan tage barnevogn og baby med i biografen, hvor der bliver mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflasker. Børnene kan evt. sove i barnevognen og forældrene kan lytte med på deres medbragte baby-alarm. Filmen vil blive vist med reduceret lydstyrke og der vil være dæmpet lys i salen Billetpris kr. 70,- , hvilket inkluderer fri kaffe eller te under forestillingen.

 
OBS: Der pålægges et gebyr på 5.- kr. ved reservation af billetter via hjemmesiden