Opera og Ballet

Tryllefløjten 20. septermber 2017 kl. 20.15 LIVE
Land/år: Ukendt/0
Vi åbner sæsonen med en live opsætning af Mozarts Tryllefløjten fra operaen i London. Der er tale om en klassisk eventyropera med smuk musik, der kan gøre enhver komponist misundelig. Historien er centreret omkring de to unge elskende Tamino og Pamina, som må gå igennem hårde prøvelser for at få hinanden. Den fantasifulde opera om det gode og det onde har også et underliggende lag om Frimurerlogen, og så er den spækket med kendte operahits bl.a. Nattens Dronnings arie. På samme måde som de sidste to sæsoner vil det være muligt at købe et sæsonkort til 50 kr. som giver 20 % rabat på sæsonens 5 forestillinger. Sæsonkortet sælges kun til de to første forestillinger.
"Mozart’s Tryllefløjten LIVE fra Royal Opera House i London Julia Jones dirigerer den storslåede produktion af Mozart’s Tryllefløjten med de to fantastiske sangere, Roderick Williams som Papageno og Janai Brugger som Pamina "

Mere information...

Film Plakat

Maskeballet 24. oktober 2017 kl. 19.45 LIVE
Land/år: Ukendt/Ukendt
Maskeballet transmitteres live kl. 19.45 fra Barcelona. Verdis elegante spil om jalousi, konspirationer, lidenskaber, hævn og til sidst tilgivelse er intet mindre end et mesterværk. I sin samtid vakte Verdi dog vrede med dette værk, da det tog sit udspring i mordet på Kong Gustav den 3. Da det blev forbudt af censuren, ændredes navnene så handlingen nu udspiller sig i Boston. Christian Lacroixs kostumer forstærker den mørke stemning og mystik omkring stykket og fokuserer på den dramatiske kerne i partituret.
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat

Carmen 14. november 2017 kl. 19.30
Land/år: Ukendt/Ukendt
Bizet´s dramatiske opera Carmen vises i en optagelse fra Bregenzer Festspiele iscenesat af Kasper Holten. Stykket handler om dragonen Josés altopslugende kærlighed til sigøjnersken Carmen, der driver ham ud i forbrydelse. Han bliver desertør, smugler, røver, og til sidst dræber han sin elskede, da hun ikke vil have ham. Over for ham står en stærk kvinde, Carmen, for hvem friheden til at vælge kærligheden betyder mere end selve livet. Denne opera af Bizet er et mesterstykke i realistiske følelser, og den byder på nogle af operahistoriens mest elskede arier.
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat

Nøddeknækkeren 2. december 2017 kl. 15.00
Land/år: Ukendt/Ukendt
Søllested Bio byder på muligheden for at tage del i en juletradition, som er elsket i store dele af verden, nemlig at se Nøddeknækkeren. Balletten, som her vises i en optagelse fra Wiener Statsopera, er en festforestilling af flotte kostumer, officersuniformer og store kjoler fra det 19. århundrede. Soldaterne er talrige, og der er husarer på heste. Særligt charmerende er alle børnene. Der er snesevis af dem i balsalsscenen og at se så mange andre børn på scenen vil helt sikkert glæde børn blandt publikum. I sidste ende er scenen er lige så meget et spejl for børn, som det er for de voksne.
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat

La Bohème den 12. december 2017 kl. 19.15 LIVE
Land/år: Ukendt/Ukendt
La Bohème får lov at runde sæsonen af i en live transmission fra Paris. Historiens kunstnere er villige til at brænde et manuskript for at holde varmen i en tid med triumferende borgerlig materialisme og store drømme om en bedre tilværelse. Puccini giver os en rørende kærlighedshistorie om digteren Rodolfo og den skrøbelige syerske Mimi. Iscenesættelsen af denne nye produktion er blevet overdraget til Claus Guth, der lokaliserer dramaet i en fremtid blottet for håb, hvor kærlighed og kunst bliver det eneste middel til transcendens.
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat