Grenaa Filmklub


Medlemskab
Alle kan blive medlem. Indmeldelse foregår i Kino ved den første film, du møder op til. Det koster kun 250 kr. pr. sæson at få et medlemskort. Ved forevisning af medlemskort ved billetkiosken udleveres en biografbillet, som er filmudlejernes kontrol på, hvor mange der har overværet filmen.

Kom i god tid!
Af hensyn til biografens forestilling kl. 21 må vi starte præcis. Kom derfor i god tid - og få en filmsnak over en gratis kop kaffe.

Gæster
Kan se med til Kinos normale billetpris.

Download program
Tryk her for at downloade programmet

Eller send os en mail på grenaafilmklub@gmail.com og få tilsendt program og nyheder fra filmklubben.

Vil du vide mere?
Så er du meget velkommen til at kontakte Henrik Skalts fra filmklubben på tlf. 86 38 14 20.

Hvad vil folk sige
Mandag d. 07-01-19 kl 18.40"16-årige Nisha lever et dobbeltliv: Hjemme hos sin pakistanske familie er hun den perfekte datter, men når hun er ude med sine venner, er hun en normal, norsk teenager. En dag afsløres hendes ..."
Læs mere

Film Plakat

Lucky
Mandag d. 21-02-19 kl 18.40"LUCKY er en åndelig rejse, hvor vi følger den 90-årige kæderygende ateist, Lucky og alle de andre mærkværdige karakterer, som bor i hans afsidesliggende lille hjemby i den amerikanske ørken. Efter at ..."
Læs mere

Film Plakat

Sweet Country
Mandag d. 04-02-19 kl 18.40"Vinderen af Special Jury-prisen på Venedig Filmfestival er en fremragende western om en menneskejagt i det nordlige Australien. Da den midaldrende Aboriginal, Sam, dræber en hvid krigsveteran i ..."
Læs mere

Film Plakat

Lady Bird
Mandag d. 18-02-19 kl 18.40

Der afholdes generalforsamling inden filmen...

"Christine er i mere end almindeligt teenageoprør i Sacramento – Californiens svar på Midtvesten. Hun vil så langt væk fra barndomshjemmet som muligt. Hun vil ikke engang bruge det navn, hendes ..."
Læs mere

Film Plakat

I Syrien
Mandag d. 04-03-19 kl 18.40"Gennem et enkelt døgn følger vi en familie forskanset i den sidste beboede lejlighed i en ejendom i Aleppo, mens bomberne falder og skudsalver danner lydtapet for dagligdagen.
Gruppens matriark, Oum ..."
Læs mere

Film Plakat

BlacKkKlansman
Mandag d. 18-03-19 kl 18.40"Mød Ron Stallworth, opdager ved Colorado Springs Police Department … den første afroamerikanske opdager ved Colorado Springs Police Department. Et tilfældigt nedslag på en avisannonce bringer Ron i ..."
Læs mere

Film Plakat

Shoplifters
Mandag d. 01-04-19 kl 18.40"Osamu og hans familie er økonomisk trængt og må ty til butikstyverier for at overleve. En dag efter et tyveri møder Osamu og hans søn en lille pige i den bidende kulde. Osamus kone tøver først med at ..."
Læs mere

Film Plakat

Grænse
Mandag d. 08-04-19 kl 18.40"John Ajvide Lindqvist, forfatteren til 'Lad den rette komme ind', har leveret forlægget til Ali Abbasis ikke mindre fantastiske ’Grænse’. Handlingen kredser om toldbetjenten Tina, som har en sjette ..."
Læs mere

Film Plakat