Opera og Ballet

La Traviata
30. januar kl. 19.45 - Opera LIVE
Land/år: Ukendt/0
Så er vi klar med de fem forestillinger i den kommende sæson, og der er tale om en god blanding af elskede klassikere og et par af de lidt mere sjældent viste forestillinger herhjemme. Den 30. januar åbner sæsonen med en live transmission fra Royal Opera House i London af Verdi´s La Traviata om kurtisanen, der ofrer alt for kærligheden. Det vil til sæsonens to første forestillinger være muligt at købe medlemsskab af Operaklubben, hvilket giver rabat på sæsonens forestillinger.
"Richard Eyres smukke opsætning leverer den perfekte baggrund for Verdis opera om en kurtisane, der ofrer alt for sin kærlighed. Fra spændingen ved en uventet romance til en hjertegribende genforening, som kommer for sent - Verdis LA TRAVIATA har det hele og er en af de mest populære af alle operaer. Alfredo forelsker sig i kurtisanen Violetta i Paris’ glamourøse overklassemiljø, men under ..."

Mere information...

Film Plakat

Don Quixote
19. februar kl. 20.15 - Ballet LIVE
Land/år: Ukendt/0
Don Quixote er en af ballethistoriens mest underholdende fortællinger fyldt med charmerende sydlandsk romantik, varmblodige kvinder, smældende kastagnetter og gnistrende dans. Denne forestilling er live fra London. Det vil til sæsonens to første forestillinger være muligt at købe medlemsskab af Operaklubben, hvilket giver rabat på sæsonens forestillinger.
"Cervantes’s story of the bumbling knight MARTIN YATES Don Quixote has inspired countless artistic interpretations. Marius Petipa choreographed this sparkling ballet about the encounters of the man from La Mancha and his faithful squire Sancho Panza. At its heart are virtuoso roles for the lovers Basilio and Kitri. Carlos Acosta chose this joyful Classic for his first production for The Royal ..."

Mere information...

Film Plakat

Ariadne på Naxos
12. marts kl. 19.30 - Opera
Land/år: Ukendt/Ukendt
Richard Strauss´ opera Ariadne på Naxos i en optagelse med Wiener Filharmonikerne fra Salzburg Festivalen. Denne opera er uropført i 1912, og optagelsen er fra en storslået forestilling fra 100 års jubilæet i 2012.
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat

Faust
30. april 19.45 - Opera LIVE
Land/år: Ukendt/0
Vi transmitterer endnu engang live fra London. Denne gang skal vi tilbage til 1870´ernes dekadence og elegance i Paris i Gounods opera Faust, der delvist bygger på Goethes karakter af samme navn.
"Oplev 1870’ernes dekadente og elegante Paris i David McVicars spektakulære opsætning af Gounods mest elskede opera. Der er mange udgaver af historien om Faust, som sælger sin sjæl til Djævelen for ungdom og magt, men Gounods opera er fortsat en af de mest spændende. Michael Fabiano spiller Faust, Diana Damrau er hans elskede Marguerite, og Erwin Schrott er den diabolske Mefistofeles. ..."

Mere information...

Film Plakat

La Forza del destino
21. maj 19.30 - Opera
Land/år: Ukendt/Ukendt
Sæsonen slutter med endnu en omgang Verdi. Her vises en optagelse fra april 2018 fra Royal Opera House i London af forestillingen La forza del destino, som betyder skæbnens magt. Leonora forelsker sig i Don Alvaro, men da hendes fader forbyder ægteskabet imellem dem, så kickstarter en fatal ulykke et tragisk drama om besættelse og hævn. I hovedrollerne kan publikum glæde sig til verdensstjernerne Anne Netrebko og Jonas Kaufmann.
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat